Behandlinger‎ > ‎

Gravid massage


Hvorfor gravidmassage?

Massage til dig som er gravid, giver på alle måder god mening. – Jeg bliver ofte spurgt om man må få massage, mens man er gravid. - Svaret er kort og godt; Ja! – Det må man og det er meget gavnligt.

Bl.a. pga. den øgede vægt og store hormonelle forandringer, er det normalt at blive øm og anspændt i lænden og omkring hele bækkenet, hoften og maven. Gener med ekstra væske i kroppen er også normalt. Massage øger blodgennemstrømning og lymfens funktioner. Det hjælper med til at afspænde muskulaturen og reducere ømhed til det minimale. Både massage og zoneterapi, kan i øvrigt lindre ved hovedpine og kvalme tendenser.

Som bekendt kan humørsvingninger, kvalme og træthed også ofte være en del af din graviditet. Massage virker afslappende for både krop og sjæl og bidrager til velvære for både dig og dit ufødte barn. Det er også min erfaring at dit ufødte barn ofte falder til ro under massagen.

Regelmæssig massage både under og efter din graviditet er derfor meget gavnligt.

 

Hvordan foregår massagen?

Jeg har en speciel pude til dig som er gravid, der lægges oven på briksen. Det betyder at du kan ligge behageligt på maven igennem det meste af din graviditet. Tættere hen mod terminsdatoen bruges dog mest at ligge på siden og ryggen eller alternativt siddende i kortere intervaller. 

 60 min
45 min
30 min


750 kr.
650 kr. 
550 kr.
Bo Tornslev

  • Massage
  • Ansigts-akupunktur
  • Zoneterapi
  • RAB-godkendt
  • CVR: 33454325
 
Klinikken ligger i fine og hyggelige lokaler på Købmagergade lige ved Rundetårn. 
 
Se på kort
 
tlf: 31452595
Comments