Behandlinger‎ > ‎

Ansigts-akupunktur


 

Ansigts-akupunktur


"Behandlingen afhjælper bl. a. smerter og spændinger i og omkring ansigt og mange oplever også en kosmetisk bonuseffekt".Kan jeg have brug for ansigts-akupunktur?

Hvis du lider af stress, hovedpine og migræne, spændinger i kæben, klikkende kæbe, tinnitus, smerter og spændinger i nakken og skuldre, så kan akupunkturen være et effektivt hjælpemiddel for dig. 

Ring på 31452595 og lad os tage en snak om dit behov, eller bestil tid direkte i onlinebookingen i venstre kolonne. 


Forventet virkning af din behandling: 

 1. Dyb muskulær afspænding af det ønskede område 
 2. Kraftig reduktion af dine gener (ofte forsvinder de helt)
 3. Meget afstressende effekt
 4. Bedre søvn


"Ansigts-akupunktur er en utrolig mild behandling med en meget kraftfuld virkning, der tager udgangspunkt i dit ansigt". 


Den kosmetiske virkning. 

Langt de fleste oplever følgende efter behandlingen: 

 1. Et friskere udtryk. 
 2. Mere symmetrisk og harmonisk ansigt
 3. Et naturligt "løft"
 4. Mere glød og "liv"


Hvordan virker ansigts-akupunktur?

Hvad enten en muskel er for spændt eller for slap, behandles motorpunktet i musklen, (det område hvor musklen får sit signal fra nervecellerne). Dette stimulerer musklen til enten at spænde eller afspænde. Akupunktur virker derfor som en adaptogen behandling. –Kroppen vælger ganske enkelt selv det der er mest brug for.

Akupunkturen stimulerer dannelsen af kollagen og elastin i huden, som til sammen er ansvarlige for hudens fasthed, fylde og elasticitet. 

Da alle punkter der benyttes også er akupunkturpunkter fra den traditionelle kinesiske medicin, påvirkes kroppen på et langt dybere plan (via energibaner), end blot i den overfladiske muskulatur. Herved er det muligt at arbejde med både symptomer og de bagvedliggende faktorer…Tips til din behandling

Forsøg ikke at møde op meget sulten, tørstig eller overmæt. Det kan hæmme effekten. 

Hvis du har decideret nålefobi og spænder meget imod, kan dette også hæmme behandlingen. Du må derfor gøre op med dig selv, om det kan være noget for dig. 

 

Hvem må IKKE få behandling?

Du må ikke få behandling hvis du:

 • Lige har fået botox (min. 3 mdr. pause)
 • Lige har modtaget laser eller peeling (min. 3 uger pause)
 • Bløder meget nemt obs. Blodfortyndende medicin og diabetes
 • Lider af akutte allergianfald eller er meget forkølet eller syg
 • Er gravid
 • Herpes i udbrud
 • Meget hyppige migræneanfald

  

Gør behandlingen ondt?

Nej, det gør det sjældent. Man kan opleve at det niver en smule i huden eller at det spænder i det punkt i musklen, hvor nålen sidder. Er et punkt ømt indikerer det som regel ubalance og understreger dermed behovet for behandling af punktet. Dyb og rolig vejrtrækning er mest effektivt til afslapning ved ømme punkter.

I mange tilfælde mærkes indføringen af nålen slet ikke.

I behandlingen bruges udelukkende kliniske 1-gangs nåle med indføringshylster af den bedste kvalitet på markedet. Selve nålen er ultra tynd, meget fleksibel og belagt med silikone i spidsen. Dette giver den klart mest smertefrie oplevelse.

 

Hvilke reaktioner vil være almindelige under en behandling?

Langt de fleste oplever en dyb afspænding under behandlingen. I øvrigt er det normalt at opleve følgende omkring de punkter der behandles:

 • Snurren
 • Kløe
 • Spænding
 • Følelsesløshed
 • Varme/kulde
 • Lethed/tunghed

Det er meget normalt at føle sig ekstra træt og tørstig bagefter og derfor vigtigt at være ekstra opmærksom på kroppens signaler og behov. Får du ekstra brug for at hvile/sove, så prøv at mærke efter og give dig selv plads.

 Ansigts-akupunktur ca. 60 min. 750 kr. 
 Ansigts-akupunktur 10-turs klippekort (15% rabat) 6375 kr. 
Klinikken ligger i fine og hyggelige lokaler på Købmagergade lige ved Rundetårn. 
 


Comments